Meny Stäng

Samarbetspartners

Hos oss kan du testa nytt, förstå mer och utvecklas som person. Vad är du nyfiken på? Sök bland våra kurser/studiecirklar, föreläsningar och evenemang. Har du tips på idéer, så kontaktar du oss. Hos oss kan du även få hjälp med ditt föreningsarbete. ABF är stolt samarbetspartner med Dala Open Stage!

Besök hemsida här: https://www.abf.se/distrikt--avdelningar/abf-dalarna/abf-borlange-nedansiljan/

Musikcenter i Dalarna AB har funnits sedan 1993 och är idag Dalarnas Största Musikaffär!
På Sveatorget i Borlänge har vi Dalarnas största Musikaffär. 

Butiken är sen sommaren 2014 utbyggd med en källarvåning där du hittar en stor trumavdelning och ett brett sortiment av akustiska stränginstrument. 
På övervåningen finns nu vårt nya studiorum där allt för inspelning finns. 
Vi har även utökat verkstadsytan rejält för att kunna lämna ännu bättre och snabbare service av gitarrer, keyboards och förstärkare. 
Butiken har nu en total yta av c.a 600 m2. Vi hyr även ut backline, digitalpiano och mindre ljus- och PA-anläggningar. Musikcenter i Dalarna är stolt samarbetspartner med Dala Open Stage!
Välkomna!

Besök hemsida här: http://www.musikcenter.se/

Välkommen till en utbildning där du kan släppa loss kreativiteten och musikglädjen tillsammans med studiekamrater och en kompetent, motiverad och nytänkande lärarkår! Undervisningen utgår i första hand från afroamerikansk musiktradition med ett fokus på musikbranchen och yrkeslivet. Som deltagare har du oavsett inriktning möjlighet till studioinspelningar, stagecoachning, liveframträdanden, praktik, musikermöten, lärare och föreläsare av högsta kvalitet. Du läser de ämnen som är knutna till just din utbildning men har även tillgång till individuella val från andra utbildningars ämnesutbud och specialiseringar som exempelvis ljudteknik och improvisation. Här finns alla möjligheter för dig som vill nå dina mål och uppfylla dina drömmar! Brunnsvik Creative Music är stolt samarbetspartner med Dala Open Stage!

Besök hemsida här: http://brunnsvik.se/hem/creative-music/

Broken Dreams är ett mysigt ställe med sköna vibbar, härlig miljö, neonskyltar, fin liten scen, god mat och dryck och mycket trevlig personal! För dig som gillar öl så har denna restaurang troligtvis ett utav Sveriges största utbud av öl (över 800 sorter)!

Besök hemsida här: https://www.brokendreams.se/