Meny Stäng

Samarbetspartners

Hos oss kan du testa nytt, förstå mer och utvecklas som person. Vad är du nyfiken på? Sök bland våra kurser/studiecirklar, föreläsningar och evenemang. Har du tips på idéer, så kontaktar du oss. Hos oss kan du även få hjälp med ditt föreningsarbete. ABF är stolt samarbetspartner med Dala Open Stage!

Besök hemsida här: https://www.abf.se/distrikt–avdelningar/abf-dalarna/abf-borlange-nedansiljan/

Välkommen till en utbildning där du kan släppa loss kreativiteten och musikglädjen tillsammans med studiekamrater och en kompetent, motiverad och nytänkande lärarkår! Undervisningen utgår i första hand från afroamerikansk musiktradition med ett fokus på musikbranchen och yrkeslivet. Som deltagare har du oavsett inriktning möjlighet till studioinspelningar, stagecoachning, liveframträdanden, praktik, musikermöten, lärare och föreläsare av högsta kvalitet. Du läser de ämnen som är knutna till just din utbildning men har även tillgång till individuella val från andra utbildningars ämnesutbud och specialiseringar som exempelvis ljudteknik och improvisation. Här finns alla möjligheter för dig som vill nå dina mål och uppfylla dina drömmar! Brunnsvik Creative Music är stolt samarbetspartner med Dala Open Stage och våra duktiga musikelever utgör husbandet som kompar dig som uppträder på scenen!

Besök hemsida här: http://brunnsvik.se/hem/creative-music/

På musikmenyn står all typ av musik, vi är långt ifrån endast en genuin bluesbar utan vi försöker mer vara ett glatt och härligt musikhak. Vi bokar all typ av bra musik och underhållning.

Besök hemsida här: https://houseofblues.se/

Musikcenter i Dalarna AB har funnits sedan 1993 och är idag Dalarnas största musikaffär.

Butiken är sedan sommaren 2014 utbyggd med en källarvåning där det finns en stor trumavdelning och ett rum med akustiska stränginstrument. På övervåningen hittar du elgitarrer, elbasar, klaviaturinstrument och även vårt välfyllda studiorum, där allt för inspelning och lyssning finns.
Vi utökade även då verkstadsytan rejält för att kunna lämna ännu bättre och snabbare service. Vi reparerar och servar gitarrer, keyboards och förstärkare. Ej blås, stråk och dragspel.
Butiken har en total yta av ca: 600m2

Vi hyr ut backline , digitalpiano och mindre ljus och PA-riggar.

Musikcenter i Dalarna är stolt samarbetspartner med Dala Open Stage!
Välkomna!

Besök hemsida här: http://www.musikcenter.se/